Niels Klim-nominerede kortromaner, tæt på

Her er der små citater fra årets nominerede kortromaner.

Robotten kan skide, Morten Dürr, Forlaget Plot

Barnløse ægtepar ville ikke adoptere børn af kød og blod. De ville have robotbørn. Hvis jeg skulle adopteres, måtte jeg altså selv blive robot. Eller i hvert fald lade, som om jeg var robot. Føler du det store savn, så tag et robotbarn i din favn … Det robotbarn kunne være mig.

De ansatte, Olga Ravn, Gyldendal

Den hængende genstand, jeg genkender mit køn i den. Eller det køn, jeg har på det sekstusinde skib. Hver gang jeg ser på den, kan jeg mærke det mellem benene og mellem læberne. Det bliver fugtigt. På trods af at jeg ikke nødvendigvis har noget der. Blandt jægerne på mit hold kalder vi den den omvendte strap-on. Det er måske grimt sagt, men jeg har sagt, at jeg ikke nødvendigvis deler jeres syn på tingene her. Det kan meget vel være grunden til, at I opfatter mig som kriminel. Halv menneskelig, af kød og teknik. For levende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s