Hugo-finalister/Nebula-nominerede, noveller

Det er på tide at kigge på 3 noveller til.

“Badass Moms in the Zombie Apocalypse” by Rae Carson (Uncanny 1-2/20). Det er svært at være noget som helst, når det vrimler med zombier alle vegne. Det er ekstra svært at være mor, fordi zombier bliver tiltrukket af duften af blod og nyt liv. Nogen vælger at tage chancen alligevel. – Intelligent. Muligvis en ny vinkel. *** Horror, men ikke af den mest ulækre slags.

“A Guide for Working Breeds” by Vina Jie-Min Prasad (Made to Order: Robots and Revolution, Solaris). Robotter arbejder stort set lige som alle andre: kontrakter, fagforeninger, alt det der. De mere erfarne hjælper de nye. Og der er heldigvis også tid til videoer med nuttede dyr. – Den her er bare charmerende. Verden er ikke perfekt, men den er fuld af gode øjeblikke. *** Sf.

“Open House on Haunted Hill” by John Wiswell (Diabolical Plots 6/15/20). Hvordan sælger man et hus med spøgelser? Vil huset gerne sælges? – Det er nok ikke første gang, nogen siger, at et spøgelse kan være venligsindet. Så … ** Fantasy.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s