Nebula-nominerede noveller

3 til, så har vi haft dem alle sammen.

“Advanced Word Problems in Portal Math” by Aimee Picchi (Daily Science Fiction 1/3/20). Når en piges søgen efter en udvej fra et marginaliseret liv bliver til matematikopgaver. – Selvfølgelig elsker jeg sådan en. *** Sf.

“The Eight-Thousanders” by Jason Sanford (Asimov’s 9-10/20). Nogen bestiger Everest. Nogen dør i forsøget. En vampyr (?) holder sig i nærheden. – Slet ikke mig. Jeg læste ikke det hele. * Fantasy-horror.

“My Country Is a Ghost” by Eugenia Triantafyllou (Uncanny 1-2/20). Ved grænsen siger de ikke noget særligt til folk, der gerne vil flytte til det her land. Men spøgelser bliver stoppet! Og når nu det er min mors spøgelse, der kan alle opskrifterne. – Ih, når en tekst handler om noget, uden at handle om det. Fordi selvfølgelig er emnet i virkeligheden racisme. *** Fantasy.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s