Mærkelig i dag?

Det er tid til at tale om det sære igen!

“Corzo”, Brenna Gomez. Far beder om hjælp til at få skåret sit hjerte ud. Noget her stinker af mænd, der ikke viser følelser, og hvordan det påvirker familien.

“The Unwish”, Claire Dean. Af en eller anden grund samles familien i det gamle hus, hvor de 2 søstre voksede op. Ja. Der er vist ikke nogen af dem, jeg har lyst til at møde i virkeligheden … Hvordan kan der i øvrigt være et værelse, fortælleren helt har glemt. 😪

“Red Hood”, Eric Schaller. Pige skal over til bedstemor med suppe og hostesaft. For en sikkerheds skyld skal hun på vej derover have en speciel dragt på, der bliver smurt ind i blod. Nam nam. Og så skal hun selvfølgelig passe på de smarte fyre.

“The Way She Is with Strangers”, Helen Marshall. Fremmede spørger hende om vej, selv da hun lige er flyttet til byen og det egentlig ikke giver mening, men hun peger alligevel. En dag er det ikke en fremmed, men en bekendt, der døde et par dage tidligere. Aha. – Meget smuk. Ikke uhyggelig. Mere af det.

(Mærkelig, Mærkelig i 30’erne.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s