Rafael-mekanik

Teaser for Urværks-englen, Cassandra Clare.

Det er 1878. I London er Will, Skyggejæger, på jagt efter dæmoner. Jem (asiat) er med. Pga. Trylleglans er de usynlige for de fleste. I Southampton har Tessa sin halskæde med den mekaniske engel på. Både Will og Tessa er ca. 17 år gamle.

Vi er i en verden med Nephilim/Skyggejægere og underjordiske (vampyrer, varulve, feer og warlocks). I princippet er alle disse grupper ligeværdige. Hvis man ikke lige er rodet ind i alt det her, kender man sandsynligvis ikke til det. Tessa er i knibe, fordi hun er en bemærkelsesværdig formskifter, men Will redder hende. Udover Will og Jem er Charlotte også Skyggejæger, og det går altså bedst uden korset og lange skørter. Hun er også i praksis den lokale leder, selvom det giver lidt brok.

En ny opfindelse er det mekaniske menneske, en slags cyborg tilsat magi.

Fra 12 år. Oversat af Mette Skot Perschke. 3 bind.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s