Hvordan flytter man nogen politisk?

Ja, jeg indrømmer det straks. Jeg er interesseret i at flytte folk på højrefløjen.

Hvad siger internettet?

How To Use Moral Reframing To Persuade Conservatives To Support Immigration

Når nu du prøver. Så start med at finde ud af, hvilke værdier den anden har. I mit tilfælde: Jeg vil godt have, at staten er meget mildere overfor muslimer. Hvis min modpart går meget op i, at små virksomheder skal have mange rettigheder – kan jeg så lave en kæde fra den værdi til det slutresultat?

How to Convince a Republican: Use a Pie Chart!

Det lyder næsten for nemt. Men lagkagediagrammer virker rigtig godt!

5 Ways to Turn a Liberal Into a Conservative (At Least Until the Hangover Sets In)

Interessant. Stress flytter folk politisk. Det gør frygt også. Og de der dimser med håndsprit!

2 thoughts on “Hvordan flytter man nogen politisk?

 1. Jeg kunne være interesseret i, at flytte folk helt VÆK fra højrefløjen. Hvilket i nogen grad besværliggøres af konsensus om, at et liberalt, demokratisk, kapitalistisk orienteret samfund, er den bedste af alle verdener. Det lyder jo tilforladeligt, men er bundråddent: – liberalisme er den stærkes ret. Demokrati er kun demokrati, hvis det er det (og vi husker Churchill: – demokrati er godt, det er bare så svært at styre!). Kapitalisme er virkeligheden omsat til et matadorspil, hvor de få har for meget og de mange for lidt.
  Og problemet er, at selv de, der godt vil flytte højrefløjens participanter, ikke – og af gode grunde – har lyst til, at pege på afprøvede alternativer. Al den stund, at disse “afprøvede alternativer”, hver gang er faldet ud som pseudo-demokratiske, men i virkeligheden feudale, “tilstandsformer”.
  Tilbage har vi populisme – begås af DF – eller forskellige grader af sekvens-politik, der retter sig imod enkeltområder, men ikke har nogen overordnet POLITIK. Eller “agenda”, som det hedder, nu om dage – med et forfærdeligt udtryk, der er hentet fra engelsk, for så er det smart.
  Hva så mæ “venstrefløjen”? Ja, hvad med den? Eller rettere: – hvor er den henne?

  Like

  • Tja. Men måske kunne det begynde med, at vi har flere forskellige måder at argumentere på. I stedet for at være fornærmede over, at nogle folk ikke lytter.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s