Muslims following Ramadan is a danger

Inger Støjberg is the Danish Minister for Immigration, Integration and Housing. (Wikipedia) 4 days ago she stated this on BT and  Facebook (shortened and translated by me):

“Ramadan means Muslims don’t eat for 18 hours. This doesn’t go well with long work days, sometimes running dangerous machines, coaches being driven, hospitals having to work as usual etc. Therefore Muslims should take their vacation during the month of Ramadan,”

Støjberg: Nu er det ramadan, og jeg vil gerne slå tre ting fast

Inger Støjberg on Facebook, 21 May, 2018

Fact check says this hasn’t been proved.

Er det farligt at køre i bus under ramadanen?

2 thoughts on “Muslims following Ramadan is a danger

  1. Jeg blander mig lige igen!
    Der er meget ved islam, jeg ikke bryder mig om – lissom der er meget ved kristendommen, jeg ikke bryder mig om. Men endnu mindre bryder jeg mig om populistiske overfortolkninger. Ramadan er en festlig begivenhed, for muslimer, og for det første må de godt drikke vand under fasten, og for det andet spiser de ækvivalente til det store kolde julefrokostbord, hver eneste aften i Ramadanen. Så de sulter aldeles ikke. Man kan spørge til det helbredsmæssige i en sådan modus vivendi, men ikke engang koranen kræver, at man skal blive udhungret. Tværtimod, for selvom en muslim skal undgå at spise svinekød (et bud, der blev givet før køleskabet var opfundet), så skal hen samtidig holde sig sund og rask. Og det betyder at, hvis der kun er gris på gaflen, så må man spise det – og “rense” sig, sidenhen.
    Selvfølgelig er der hysteriske muslimer. Men der er åbenbart også hysteriske kristne – Inger Støjberg kan få lov at repræsentere de sidstnævnte. Islamofobi er en smitsom lidelse, men den smittede er næppe istand til at integrere nogetsomhelst, bortset fra rødgrød og fløde (Dannebrog som fluidum).

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s