Dyr bruger ikke kattebakke!

Kæle- og brugsdyrminister Mand Lunteby Hønsen fokuserer i denne uge på kæledyrshygiejnen. Der er potentiale til at få nogle af vores 2,1 millioner kæledyr til i højere grad at bruge deres kattebakke, udtaler han. Dette medie har stillet uddybende spørgsmål og kan forhåbentlig snarest fortælle mere om situationen.

😉

Mads Lundby Hansen: Lad os få nogle af de 2,1 millioner danskere på overførselsindkomst i arbejde

Hvor mange kæledyr er der i Danmark?

2 thoughts on “Dyr bruger ikke kattebakke!

  1. Det er altid imponerende, hvor små sko politikere er istand til at kunne presse sig ned i. Hvor får de det fra? Lige så imponerende er deres flair for talblindhed, taktløshed og talentløshed. Eksemplet med de 2,1 millioner på overførselsindkomst er rigtigt godt, for det beviser hvor snotdum manden er: 1) det er ret arbitrært tal, men taget for gode varer dækker det over folkepensionister, invalidepensionister, førtidspensionister, kontanthjælpsmodtagere, SU-berettigede og sikkert flere kategorier. Men hvem af disse er det lige der skal “i arbejde”? Endvidere kan man med god ret påstå, at alle der arbejder indenfor “det offentlige” er på overførselsindkomst – derfor også politikere, og især ministre. 2) Når skvadderhovedet snakker om “stort arbejdsudbud”, så mener han ikke arbejdsplader. Så mener han arbejdsløse! Jo flere arbejdsløse, des lavere løn – det er en våd, libertær drøm at kunne ansætte 10-15 mennesker for en løn, man ellers skulle betale for én. 3) Men hvad fjolserne ikke fatter er, at i det tilfælde, som de alle drømmer om som en virkelighed, så bliver der ingen tilbage til at købe deres (f) produkter – for hvor skulle man ha’ de penge fra? Så go get: – bliv ved med at skyde jer selv i foden, og det udvikler sig forhåbentlig til koldbrand. Eller noget varmere!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s