2 hænder, svøbt i guld

Anmeldelse af “Two Hands, Wrapped in Gold” (gratis), af S. B. Divya.

uncanny

Skitse: Et sted i Indien eller deromkring bliver en lille dreng født. Forældrene opdager hurtigt, at Rams hænder forvandler ting til guld. Mor improviserer handsker, og der bliver også konstrueret en forbandelse, der skal sikre, at Ram ikke vil blive misbrugt. Og så bliver familien en slags nomader, så det her med guldet ikke skal blive opdaget. Via hestevogn finder de vej til Salzburg.

Er det science fiction? Nej. Fantasy.

Temaer: Det fylder rigtigt meget, at grådige/naboer gør livet svært for Ram. Men der er også elementer af et normalt liv. Lille Ram vil godt have en legekammerat. Lidt større Ram vil godt have en kone.

Der gik forfærdeligt længe, før jeg opdagede, at det her er en omskrivning af en gammel historie.

Er det godt? Den fungerer rigtig godt. ***

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s