Den fortabte arks botter

Anmeldelse af “Bots of the Lost Ark” (gratis), af Suzanne Palmer.

Skitse: Bot 9 bliver vækket af rumskibet. 68 år efter et vundet slag er der mulighed for endelig at komme hjem. Men først skal et oprør slås ned. Og selvom Bot 9 ikke er populær (den er også noget af en oprører, og så improviserer den), så er den nærmest den eneste mulighed.

Er det science fiction? Ja.

Temaer: Bot 9 spørger sig selv, hvilket formål mennesker egentlig har. Botter er åbenlyst meget bedre bygget. Men lige nu har mennesker i hvert fald ét formål, nemlig at forhandle med nogle rumvæsener, der hader robotter.

Oprøret viser sig at være: Alle mennesker var frosset ned. I deres fravær blev botter sat til at udfylde deres positioner. Det har udviklet sig til, at næstkommanderende-bot-gruppen godt vil kaldes Lopez, som sit forbillede, og det samme med de andre botter. Der opstår slagsmål, når flere grupper “har samme identitet”.

Nu vi er ved det: Hvad er identitet?

Er det godt? Den er sjov og let. Som med gode historier, der involverer planer, så er det ikke til at gætte planen på forhånd. ●●●

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s