Gratis glæder

Se, tilbage i sidste årtusind, der besluttede man, at min folkeskoleklasses besøg i København skulle slutte med noget teater. Nærmere bestemt Godspell.

Bagefter gjorde jeg det, jeg gjorde på det tidspunkt: lånte pladen på biblioteket, spillede den over på bånd og lærte den udenad.

Eller sådan husker/rekonstruerer jeg det.

Fornylig så jeg en Simpsons-episode. Homer er blevet hjælpepræst. Og nu går han og nynner … den der. Hvordan er det nu ordene er?

Jeg finder albummet igen, den her gang på engelsk. (Min tv-udbyder synes også jeg skal have adgang til en masse musik.) Lytter. Nynner med.

Gad vide, om jeg kan få forestillingen at se igen? I mellemtiden har jeg jo glemt, hvad der sker mellem sangene. Jo. Flinke mennesker har lagt gratis versioner af deres opførelser på Youtube. (I øvrigt havde Wikipedia også et referat.)

Excellent.

Jeg er taknemmelig for, at sådan noget kan lade sig gøre. At jeg kan finde sådan noget og nyde det. At sådan nogen gode ting eksisterer.

Lagde du mærke til, hvor mange gange, jeg nævnte en gratis ressource? Biblioteket fx. Jeg er også taknemmelig for hele det her forløb, der (udover skat og sådan noget) er gratis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s