Kvartsbåden

Teaser for Krystalskibet, Benni Bødker.

Kajsa skal helst have sneget sig ind i toppen af Skt. Stephans tårn, uden at festens rige gæster opdager den fattige indtrænger. Tårnets ur går ikke længere. Gæsterne strømmer til i svævebanernes gondoler. Vagter med revolvere og geværer tjekker invitationerne. Isak bidrager til planen med harpun og reb, som vagterne forhåbentlig overser.

London har gaslamper og gamle højhuse, og i nogle kvarterer opium. Byen har også oversvømmelse, og udover både er der brug for luftskibe med dampmaskiner og gyrokoptere. Kajsa (klatretyv) og Isak (opfinder) kan heldigvis komme rundt i deres undervandsbåd. Kajsas tøj kan laves om til et svævefly, og det er praktisk, når man skal stjæle Gopati-krystallerne tilbage til en inder, der har idéer til en helt speciel maskine.

Illustreret. Fra 10 år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s