Den dampdrevne kat

Teaser for “Komtessen, opfinderen, direktøren og baronen – og Emma” af Glen Stihmøe, De sidste kærester på Månen.

forside-luo9midt

Da komtesse Irene af Kærbylund opsøger L. Hammers mekaniske Etablissement er det ikke pga. hendes dampbil (selvom den selvfølgelig også får et eftersyn), men for at invitere opfinderen til et møde med hendes onkel, der er direktør for Telegrafvæsnet. Der er desværre også tid til at strejfe komtessens økonomiske problemer og baron Ulvefods tilnærmelser. Til gengæld møder vi også den dampdrevne kat.

Telegrafen er optisk drevet og kræver høje tårne. En leverandør med monopol kan drive prisen i vejret, og det prøver baronen, for ham er det, naturligvis på. Måske kan Hammer hjælpe. Dampkatten Emma indeholder udover damp også fjedre, tandhjul og pneumatik, og hun kan se lidt. Baronen er lidt taktløs, da han prøver at imponere med en dampdrevet robot. Senere prøver han at bruge en zeppeliner på Amager til sine nedrige planer. Men Hammer er snu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s