Anmeldelse af mit fanzine

Der er kommet et nyt Proxima.

Dermed får jeg også adgang til en anmeldelse af 2 af mine fanzines. (Hvilke fanzines? De her fanzines!) Jeg kunne nok godt have flirtet mig til adgang tidligere, men det er jo snyd. Så det er nu, jeg kan se, sort på hvidt, om der overhovedet er noget ved mine fanzines og den underliggende blog.

Anmelderen er Stig W. Jørgensen, der tidligere bedrev bloggen Ekkorummet, der en dag blev til en bog, som jeg såmænd har anmeldt. Dermed bliver det hele på smukkeste vis i familien. 

Men selv familien kan være hård ved en, så jeg er stadig spændt. 

Følgende er et par citater.

(Brug af de faste rubrikker Skitse, Temaer osv. i mine anmeldelser.) “… det fungerer og lægger op til alt fra helt korte notitser til lidt længere diskussioner af f.eks. science fiction-elementerne i en given tekst, og hvorvidt/hvorfor disse elementer gør værket til science fiction.”

“Desuden er det vidunderligt uhøjtideligt.”

“Uhøjtideligeheden og åbenheden hører til blandt indlæggenes styrker.”

“En af fordelene ved at få blogindlæggene udgivet på papir er netop, at det inspirerer til at sidde og bladre og på den måde falde over ting, man ellers ikke ville opsøge eller klikke på …”

(Links og videoer virker selvfølgelig ikke lige så godt i trykt form.)

Alt i alt kan jeg kun være meget tilfreds med den bedømmelse. Jeg ånder lettet op og har mindre ondt i maven. Og tager det her som et godt varsel for videre blog-virksomhed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s