Novelle i pipeline

Det er ikke med specielt stor regelmæssighed, jeg får skrevet noveller. Men i år lykkedes det mig at få en skrevet og sendt til Lige under overfladen. Og nu har jeg fået at vide, at den også kommer med i antologien. Woohoo!

Her er et snigkig på forsiden:

DefremmedeForsideLille

Her er som sædvanlig et lille uddrag.

Parforholdets korrektur

Noget af det var ikke så sjovt. Nogle gange blev hun lidt fornærmet, hvis han vidste mere end hende. Nogle gange sagde hun, at hun ikke kunne lide, at han kiggede efter andre fyre. Som regel var han ikke sikker på, hvad hun snakkede om, men han kunne heller ikke rigtig finde ud at spørge, hvad hun mente. Hvis han bare lod det ligge, så kom de til at snakke om noget andet. Det fik hende altid på andre tanker, når han spurgte til en af hendes hobbies.

*: Hvorfor siger han ikke fra? At han ikke har kigget efter andre. At han ikke aner, hvad hun snakker om.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s