Sang frelser

I går aftes var jeg såmænd inde og se dem her:

Men lad os lige tage det fra starten.

Kæresten blev opmærksom på en ny forestilling: DE FRELSTE SYNGER – Stand-Up-Revy II. (Det link virker nok ikke ret længe …) Stand-up-revyen var sjov sidste år, så det er den nok også i år. Det lykkes efter noget nølen at få billetter en aften, der ikke er helt eller halvt udsolgt. En mandag. Ja, ja. Fint nok.

Efter lidt spekulationer valgte vi også spisning.

2-retters cabaretmenu:

Hovedret:

Krydrede pølser fra Hallegård, østershattemayo, grov sennep, syltede løg, agurker med bid, små kartofler vendt med rygeost og radiser & groft brød.

Dessert:

Trifli med råsyltede bær

Kæresten sammenfattede på forhånd hovedretten til “pølser med kartoffelsalat”. Helt lyv er det jo ikke. Agurkerne glimrede vist ved deres fravær. Og kartoflerne var ikke nær så hytteostede, som jeg havde regnet med. Krydret pølse med krydret mayo, tja. Men det røg fint ned.

Desserten var blevet til noget med rabarberkompot. Og bund af knuste makroner.

Som baggrund ses den yndige voksdug, der blev lidt nasset undervejs.

Sådan så salen i øvrigt ud, før lyset blev slukket. Man kan desværre ikke se de hårde, smalle stole.

“Ikke udsolgt en uge før” betød, at vi sad midt i publikum. Det meste af tiden kunne jeg se, hvad der foregik på scenen.

De skulle som varslet synge.

Vi burde lade os inspirere af brexit. (Måske også ved at justere vanskeligheden i at komme fra fx uefa til uefexit; det kunne godt kortes ned.) (Se hvor meta jeg er!)

Lysbilledshow fra Christiansborg.

Optagetheden af fake news går langt tilbage: Lügenpresse.

I 2002 fik vi etableret det følelsesmæssige skattetryk.

Jeg vil ikke spoile de nye jokes. Heldigvis var de fleste da nye. Og sjove. Men det er jo ikke at spoile, at nævne noget fra 2002, vel? Eller 1939? Desværre har jeg ikke lige kunnet finde “Tapetsererens testamente” fra 1947 online, så den må I finde et andet sted.

(Kæresten kommenterer, at Hitler ikke blev kaldt tapetserer på tysk, men det er jo nok for sent at rette den fejloversættelse.)

Jeg håber for dem, at denne forestilling bliver set af mange. At der bliver sat ekstra aftener op i en større sal. Det er et godt projekt, 75 % godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s