Valerian i rummet

På mit skolebibliotek havde de bl.a. de her tegneserier. For en nybagt sf-fan var de guf. Lucky Luke og Asterix havde bestemt deres gode sider, men de der rumskibe, styret af Linda og Valentin, kunne altså noget specielt.

Jeg har her anmeldt disse små underværker skabt af bl.a. Jean-Claude Mézières. Jeg kan se, min plan var, at læse dem alle i rækkefølge, men det blev da ikke til noget. Så meget god læsning, så lidt tid …

Uden at jeg vidste det dengang, så lærte jeg bl.a., at kvinder kan være stærke og mænd kan fjumre. Dengang grinede jeg nok af deres problemer. I dag kan jeg bedre sætte pris på det. Og hvem kan nogensinde glemme det lille væsen, der kan fremstille valuta af enhver slags – når den altså ikke er træt.

De var en væsentlig del af mit liv som teenager. Og selvom de ikke længere fylder så meget, så krydser jeg fingre for, at filmen er god.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s