Brandfarlig 

Anmeldelse af Hunger Games: Catching Fire, af Suzanne Collins.

Skitse: Forude venter en lille turné, sådan for at fejre sejren. Katniss er ikke i humør til at fejre noget. Det hjælper lidt at gå på jagt og tjekke fælderne. Det hjælper ikke spor, at 2 fyre forvirrer hende.

Er det science fiction? Som allerede konstateret med bind 1, ja. Ikke nogen nisser her.

Temaer: Alt her er enten tegn på, at præsidenten ønsker at bestemme alt, eller at folk er begyndt at gøre modstand. Ufriheden strammer til, kontrollen øges. Der sker små oprør hist og her. Katniss’ broche er blandt de rige en sjov mode, mens den ude på landet er symbol på utilfredsheden. Midt i det føler Katniss sig skyldig, fordi så mange omkring hende lider. Og det her med de 2 fyre fylder vildt meget.

Er det godt? Endnu en gang drønede jeg gennem bogen. Mums.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s